Om Julie og Loop Company

Metoder til udvikling og innovation.

Mine kernekompetencer er udvikling og innovation. Jeg hjælper organisationer og virksomheder i det offentlige og den private sektor med at styrke og udvikle en innovativ kultur.

Jeg har stor erfaring i at tilpasse metoder og værktøjer til de behov en virksomhed eller branche har.

Innovation, digital transformation og forankring, kræver alle gode, enkle og involverende værktøjer og processer. Involvering og anerkendelse af ressourcer i organisationen er en forudsætning for forankring.

Tilgang til opgaven:

Mit udgangspunkt for at løse opgaver, for og med virksomheder og organisationer er samarbejde. Jeg vil helst løse opgaver sammen med mine kunder. Jeg har en værktøjskasse og nogle metoder og en stærk sans for proces og kompetencer. Men det er i samarbejdet værdien opstår.

Det er min grundlæggende forståelse at jeg ikke skal komme med løsningen men skabe den i samarbejde med mine kunder. Den viden og de erfaringer der findes i organisationen, bringer vi i fællesskab i spil.

De værktøjer og processer, den viden og inspiration jeg kommer med, og gerne vil bringe i spil i en dialog med mine kunder, udvikles og tilpasses i samarbejdet. Jeg ønsker at samarbejdet sætter sig spor i form af metoder og værktøjer, som mine kunder efterfølgende vil føle sig klædt på til at bruge.

Julie Kjær-Madsen

Specialist i koncept – og produktudvikling og har en Master Practitioner in Concept Making and Business Innovation fra 180 Academy.

Min erfaring har jeg fra jobs som:

  • Designer og konceptudvikler, KOMPAN.
  • Design Manager og Director, LEGO med ansvar for udvikling af produktlinjerne DUPLO og PRIMO.
  • Kulturkonsulent, Odense kommune, med ansvar for et kvalificeret kulturtilbud til børn og unge. Innovationschef.
  • Innovationschef, Danfoss Universe, med ansvar for tværfaglige projekter og udvikling af parkens udstillinger og formidling.

De seneste 13 års arbejde i Loop Company, har givet et stærkt erfaringsgrundlag for facilitering af innovationsprocesser, udvikling af organisationer, processer og kompetencer, konkret udvikling af produkter, koncepter og formidlingskoncepter, og ikke mindst implementering af nye processer.

Associeret ressource og freelancer

Associeret konsulent i Open Door Lab og Koncern Innovation

Tilknyttet Finanssektorens Uddannelsescenter

Tilknyttet mødeleder i innovations-netværksgrupperne

Gennem en årrække har jeg etableret et stærkt fagligt samarbejde med Open Door Lab og Koncern Innovation. Derudover har jeg løst opgave i mange dele af organisationen. Jeg faciliterer workshops, sprint og samarbejde med inddragelse af interne og eksterne aktører.

Jeg er tilknyttet Finanssektorens Uddannelsescenter. Jeg underviser på innovationsmodulet i Master i Ledelse, som vi afholder i London. Derudover bistår jeg pengeinstitutter med forskellige innovationsopgaver. Udvikling og facilitering af talenthold, innovationsprocesser og koncept- og produktudvikling.

Jeg er mødeleder for innovationsgrupperne i EGN. Her har jeg fornøjelsen af at lede den faglige dialog. Derudover har jeg en finger på den ‘innovationsfaglige puls’ via kolleger fra virksomheder over hele landet.

https://www.egn.dk/

Samarbejde

Samarbejde i netværk

Jeg arbejder i netværk med en række kompetente konsulenter og virksomheder, med komplimenterende fagligheder. Vi inddrager hinanden efter behov.

Faste samarbejdspartnere er bl.a.:

– Lise Uduak, Exploreorexpire

Kontakt mig på julie@loopcompany.com eller 21708381