Om Julie og Loop Company

Julie Kjær-Madsen

Specialist i koncept – og produktudvikling, Master Practitioner in Concept Making and Business Innovation fra 180 Academy.

Mine erfaringer har jeg fra stillinger som:

  • Innovationschef, Danfoss Universe, med ansvar for tværfaglige projekter og udvikling af parkens udstillinger og formidling.
  • Kulturkonsulent, Odense kommune, med ansvar for et kvalificeret kulturtilbud til børn og unge. Innovationschef.
  • Design Manager og Director, LEGO med ansvar for udvikling af produktlinjerne DUPLO og PRIMO.
  • Designer og konceptudvikler, KOMPAN.

De seneste 15 års arbejde i Loop Company, har givet et stærkt erfaringsgrundlag for facilitering af innovationsprocesser, udvikling af organisationer, processer og kompetencer, konkret udvikling af produkter, koncepter og formidlingskoncepter, og ikke mindst implementering af nye processer.

Uddybet CV tryk på Julie

Associeret ressource og freelancer

Associeret konsulent i Open Door Lab og Koncern Innovation

Tilknyttet Finanssektorens Uddannelsescenter

Tilknyttet mødeleder i innovations-netværksgrupperne

Gennem en årrække har jeg etableret et stærkt fagligt samarbejde med Open Door Lab og Koncern Innovation. Derudover har jeg løst opgaver i mange dele af organisationen. Jeg faciliterer workshops, sprint og samarbejde med inddragelse af interne og eksterne aktører.

Jeg er tilknyttet Finanssektorens Uddannelsescenter. Jeg underviser på innovationsmodulet i Master i Ledelse, som vi afholder i London. Derudover bistår jeg pengeinstitutter med forskellige innovationsopgaver. Udvikling og facilitering af talenthold, innovationsprocesser og koncept- og produktudvikling.

Jeg er mødeleder for innovationsgrupperne i EGN. Her har jeg fornøjelsen af at lede den faglige dialog. Derudover har jeg en finger på den ‘innovationsfaglige puls’ via kolleger fra virksomheder over hele landet.

https://www.egn.dk/

Samarbejde

Samarbejde i netværk

Jeg arbejder i netværk med en række kompetente konsulenter og virksomheder, med komplimenterende fagligheder. Vi inddrager hinanden efter behov.

Faste samarbejdspartnere er bl.a.:

– Lise Uduak, Exploreorexpire

Kontakt mig på julie@loopcompany.com eller 21708381